ΜΙΛΆΣ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

ΜΙΛΆΣ ΕΛΛΗΝΙΚΆ2019-01-15T15:19:20+00:00

Πιος μpορεί να μένει στο σπίτι του Ronald McDonald;

Οικογένειες των σοβαρά άρρωστων ή τραυματισμένων παιδιών που λαμβάνουν θεραπεία στα παρακάτω νοσοκομεία – Παιδική Shriner του Νοσοκομείου, PICU / ΜΕΝΝ του Baystate Νοσοκομείο Παίδων και το Clarke Σχολής Κωφών.

Πός μβορείτε να παρετε ενε δόματιο στο σπιτι;

Ένας κοινωνικός λειτοuργός η ένα μελος του ιατρικού προσοπικου τής εγκατάστασης όπου το παιδί λαμβάvει θεραπεία πρεπει να κανεί σύσταση απεuθείας στο σπιτι. Το Ronald McDonald House of Springfield, MA ® εxετε to δikαιωμa  να επιβεβαιωνετε τού παιδιού τίν θεραπεία με το ιατρικό φορέα παροχής υπηρεσιών.

Πιό είναι το κόστος;

Το Ronald McDonald House of Springfield, MA ®προσφέρει διευθετησεις, πλυντίρια καί πολές άλες υπηρεσίες γία όλους τους επισκεπτες.  Για να αντισταθμίσουν ένα μέρος αυτού του κόστους, ζυτάμε τιν συνεργασία σας, 15 δολάρια για καθε νύχτα. Αυτή ή δωρεά μβορεί να δωθεί στο τέλος της θεραπείας του παιδιού.

Πιό είναι το ωράριο του Ronald McDonald σπιτι;

Το σπίτι είναι προσβάσιμο εικοσιτέσσερις ώρες τιν ημέρα, 365 μέρες τόν χρόνο.

Πόσο μεγάλο είναι το σπίτι τού Ronald McDonald;

Το σπίτι του Ronald McDonald φιλοξενεί 21 οικογένειες σε ιδιωτικά δωμάτια κάθε νύχτα.  Το σπίτι επίσεις συμπεριλαμβανει μία ολοκλιρωμενη κουζίνα, ένα πλυντήριο, ενα χωρο για παιχνιδια καί ένα σαλόνι.

Παραχορουνται γεύματα;

Παροδικά  έθελοντές παρέχουν μεσιμερίανο και βραδινο γεύμα στις οικογένειες μας, εξαρτατε απο τους εθελοντές.

Πόσο χρονικο διαστημα μπορούν να μείνουν οι οικογένειες στο σπίτι τουRonald McDonald;

Μϊα οικογενεία μπορεί να κάτσει στο σπίτι  για όσο χρονικό διάστημα το παιδί είναι υπό την επίβλεψη του γιατρού του και οσο η οικογένεια χρειαζεται το δωμάτιο.

Πώς  χρηματοδωτητε το σπιτι του Ronald McDonald House of Springfield, MA ®;

Το σπιτι του Ronald McDonald House of Springfield, MA ® χρηματοδοτηται εντελώς απο μεμονωμένους δωρητές, οργανώσεις και εταιρείες στις κοινότητες που εξυπηρετούμε.

Πως μπορώ να στηριξω το σπιτι του Ronald McDonald House of Springfield, MA ®;

Με δωρεές και εθελοντική εργασία.  Δεν θα μπορουσαμε να λειτουργησουμε χωρις τις γενναιόδωρες δωρεές της κοινότητάς μας.   Οι εθελοντές μας ειναι η καρδια και η ψυχή του σπιτιου, που ειναι λιγοι μεν αλα προσφερουν πολλα.

Donate
Volunteer

GETTING HERE